Kalmthout: 03/685.54.02, Heist-op-den-berg: 015/24.40.42

Ons Aanbod Autoparts

AKC Automotive: 3 autoshops in de provincie Antwerpen!

akc-automotive-onze-merken
Welkom op onze website, voor iedereen die op zoek is naar auto-onderdelen, accessoires, onderhoudsproducten, olie, autokoppelingen of andere producten voor jouw wagen. We hebben een constante voorraad van duizenden verschillende artikelen in ons magazijn, naast onze winkels. Hierdoor kunnen we jouw product direct uit voorraad leveren en kan je dezelfde dag nog verder met de herstelling van jouw auto.

 

Auto koppelingen alle merken

We zijn sinds vele jaren gespecialiseerd in autokoppelingen van alle merken. De meeste onderdelen hebben we uit voorraad leverbaar direct over de toonbank. We kunnen u ook adviseren bij het juiste model of het nu van een Audi, Mercedes, Toyota of een ander merk is. Voor info bel ons op 03/235.81.07 of spring binnen in 1 van onze 3 autoshops.

Diagnose toestellen voor auto’s

We bieden ook een uitgebreid gamma diagnose toestellen met vrijblijvende updates voor de software aan.

 

Olie en vloeistoffen

AKC Automotive heeft ook een selectie van topmerken voor motorolie, transmissieolie en olie voor hydrauliek.

Bij de vloeistoffen hebben we bvb. koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof.

Onderhoudsproducten wagen

We beschikken in ons uitgebreid aanbod van auto-onderdelen eveneens over een ruim assortiment van onderhoudsproducten voor zowel interieur als exterieur. We hebben producten voor het reinigen, wassen, polijsten en waxen.
We hebben ook reinigingsproducten voor het reinigen van velgen, banden en speciale oppervlakken. Naast deze producten hebben we bijhorende accessoires zoals doeken, sponzen  & handschoenen

Interieur auto

Beschermingsmaterialen voor het interieur, autohoezen. Zo blijft uw wagen in nieuwstaat. Met onze luchtverfrissers ruikt uw wagen ook naar nieuw. Spiegels en een L? steeds op voorraad. Smartphonehouder of telefoonoplader nodig? Geen probleem.
Tapijten, stuurovertrekken, of wat dacht u van rubberen matten om het interieur van uw auto te beschermen na een natte herstwandeling met uw hond.

Exterieur auto

We verkopen wieldoppen voor 14, 15, 16 en 17 inch wielen.

Veiligheid en pech

Autolampen zoals koplampen maar ook LED lampen. Voor pech hebben we speciale autotoebehoren zoals een EHBO kit, trekkabels en jerrycans maar ook batterijen.

Seizoenen

Voor de winterperiode zijn er sneeuwkettingen aan te kopen. In de zomer kan een accessoire als een ventilator de zomerwarmte weg blazen en een koelbox verfrissing brengen.

.